eenvoudig onthaal sint en piet in haarle

Geen muziek, geen loeiende sirenes en geen vliegende Pieten. Op eenvoudige wijze werden Sinterklaas en zijn Pieten zaterdagmiddag verwelkomd in Haarle. Voor het eerst in een jaar of dertig telt de drumband te weinig leden om een rol van betekenis te spelen en daarom was er geen muzikale omlijsting.

“Met weemoed keek ik terug naar de roefels van de lokale held Bant van Snappert, die met zijn trommel de Palthetoren deed schudden op zijn grondvesten en aan Bertinus, de Koning van de trompet, die in de beste jaren in hun azuurblauwe uniformen met daaronder keurig gepoetste schoenen samen met de rest van de drumband de regionale harmonies compleet zoek speelden”, zegt William Kemperman, die natuurlijk wat foto’s maakte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.