een beetje tempo op de planken in wesepe

Tempo staat morgen 18 november, vrijdag 20 november en zondag 22 november op de planken met een onvervalste revue in het Wapen in Wesepe. Het programma bestaat uit een veelzijdige selectie van, grotendeels zelfgeschreven, sketches, liedjes en combinaties daarvan. De vereniging viert dit jaar haar 70-jarig bestaan wil dit jubileum niet zomaar voorbij laten gaan. Er is flink uitgepakt en behalve vertrouwde gezichten uit Wesepe en omgeving zullen er dit jaar ook enkele nationale artiesten het podium betreden. Van songfestival-coryfeeën naar spectaculair waterballet en van humoristische sketches tot enkele rake kanttekeningen richting onze huidige maatschappij. Kortom, ‘het escaleert gigantisch uut de hand’.

Entree bedraagt zes euro voor volwassen en drie euro voor kinderen tot en met twaalf jaar. Donateurs mogen, op vertoon van donateurskaart, gratis naar binnen. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.