eagles zit met bekerpoeper in de maag

Go Ahead Eagles zit met een flink probleem in de maag. De club heeft namelijk weer last van een ‘bekerpoeper’. Een supporter van de club saboteert de toiletten in het supportershome door een drinkbeker vol te poepen en vervolgens door te trekken. Doordat de wc’s zo verstopt raken, kost het de supportersvereniging van de club 12.000 tot 18.000 euro per jaar.

“Na een afwezigheid van drie à vier jaar heeft de trieste supporter weer een grote boodschap achtergelatenvalt te lezen op de website de supportersvereniging. “Deze mannelijke supporter heeft een groot probleem. Deze man vindt het leuk om zijn grote boodschap in een grote beker te deponeren, daarna trekt hij de beker door waarmee hij de supportersvereniging weer in de shit laat zakken. Deze man kost de supportersvereniging op jaarbasis tussen de 12.000 en 18.000 euro met zijn probleem. We hopen dat deze man dit leest en even achter zijn oren krabt (wel met gewassen handen) en in het vervolg zijn grote boodschap thuis wil doen of op een normale manier in ons toilet.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.