drie raaltenaren aangehouden wegens belediging en bedreiging

Omstreeks 2.00 uur hoorden agenten, die voor het politiebureau stonden, lawaai uit de richting van de supermarkt aan de Molenhof. Toen zij er naartoe reden kwamen ze de twee mannen tegen. Een van hen stak zonder reden zijn middelvingers op naar de agenten. De agenten spraken de man hierop aan, waarna hij begon te schelden. Toen agenten hem hiervoor wilden aanhouden, draaide de man door en sloeg hij een van de agenten in het gezicht. De andere man vond het nodig om de agenten te bedreigen. Hij werd daarop ook aangehouden. De vrouw kwam tijdens de aanhoudingen aanlopen en begon zich ermee te bemoeien. Ook schold ze de agenten uit, waarop ze werd aangehouden.

De politie laat weten geen verbaal of fysiek geweld tegen politiemensen en anderen met een publieke taak te tolereren en er altijd tegen op te treden. De dader wordt niet alleen strafrechtelijk maar ook financieel aangepakt voor het veroorzaken van schade. Het beleid van het openbaar ministerie is erop gericht dat personen die geweld uiten in de richting van bijvoorbeeld politie- brandweer- en ambulancepersoneel, een hogere strafeis tegemoet kunnen zien.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.