doelpuntrijke streekderby eindigt in gelijkspel

‘Het kon beide kanten op in het begin van de eerste helft. Al vrij snel kwamen wij op 0-1 achterstand’, geeft Brinkman aan. ‘Uit een indraaiende vrije trap scoren wij de 1-1. Wij krijgen na deze goal wat meer grip op de wedstrijd. Jesper Vloedgraven schiet prachtig de 2-1 binnen en dan hoop je natuurlijk dat je met 2-1 de rust in gaat.’ De Raaltenaren komen echter vlak voor rust in de 44e minuut nog op gelijke hoogte door een doelpunt van Mart Cents. Beide teams gaan met twee doelpunten de kleedkamers in.

De tweede helft had volgens Mariënheem trainer Brinkman het zelfde spelbeeld. ‘In de 59e minuut scoorde Raalte de 2-3. Het was voor ons op dat moment alles of niets, volle bak vooruit.’ In de 76e minuut scoort Mariënheem met nog een kwartier op de klok de gelijkmaker. Brinkman: ‘Met nog een kleine 15 minuten op de klok ben ik met vier spitsen gaan spelen. Dit zorgde natuurlijk voor erg veel ruimte bij ons achterin.’ Vol enthousiasme geeft Brinkman aan dat hij zeer genoot van de manier hoe beide teams vol voor de winst gingen. Voor de neutrale toeschouwer een leuke wedstrijd om te zien.

‘Ondanks dat er nog steeds zeven spelers geblesseerd zijn, pakken we toch hier en daar een puntje mee’ aldus Brinkman, ‘elk puntje is er één en ik kijk al uit naar de tweede seizoenshelft waar ik weer over fitte spelers hoop te beschikken.’

S.v. Raalte trainer Jan Plagman was helaas niet bereikbaar voor commentaar. Na acht wedstrijden staan beide teams dicht bij elkaar op de ranglijst. S.v. Raalte staat met 13 punten op de zevende plaats. Gevolgd door s.v. Mariënheem met zeven punten op de negende plaats.
Volgende week ontvangt Raalte de hekkensluiter van de ranglijst v.v. Manderveen. Mariënheem gaat op bezoek bij de nieuwe nummer drie Zenderen Vooruit.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.