Home / archiefcentraal / diplomas uitgereikt voor bijenhouders

diplomas uitgereikt voor bijenhouders

Tijdens de najaarsvergadering van de Bijenvereniging zijn aan de volgende personen diploma’s van de basiscursus ‘Bijen houden, hoe doe je dat?’ uitgereikt met, van links naar rechts: Cristiaan van Nieukerken Zwolle, Geert Braakman Heino, Titus Wijnands Heino, Marije Donkers Dalfsen, Ernst Mulderije Wijhe, Frouk Miedema Heino, Annuska de Jong de Leeuw-Ogink Heino, Kees Koopman Hoonhorst en Gijs de Smid Heino.

Extra te vermelden is, dat het jongste lid Gijs de Smidt (14) ook zijn diploma heeft gehaald. Alle cursisten werden opgeleid door eigen docent Mannie Weertman. De basiscursus bevatte totaal zeven avonden theorie en twaalf zaterdagmiddagen praktijklessen. Tevens kregen de cursisten een eigen bijenvolk van de vereniging.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.