diplomas uitgereikt voor bijenhouders

Tijdens de najaarsvergadering van de Bijenvereniging zijn aan de volgende personen diploma’s van de basiscursus ‘Bijen houden, hoe doe je dat?’ uitgereikt met, van links naar rechts: Cristiaan van Nieukerken Zwolle, Geert Braakman Heino, Titus Wijnands Heino, Marije Donkers Dalfsen, Ernst Mulderije Wijhe, Frouk Miedema Heino, Annuska de Jong de Leeuw-Ogink Heino, Kees Koopman Hoonhorst en Gijs de Smid Heino.

Extra te vermelden is, dat het jongste lid Gijs de Smidt (14) ook zijn diploma heeft gehaald. Alle cursisten werden opgeleid door eigen docent Mannie Weertman. De basiscursus bevatte totaal zeven avonden theorie en twaalf zaterdagmiddagen praktijklessen. Tevens kregen de cursisten een eigen bijenvolk van de vereniging.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.