dion i regeert als jeugdprins

Carnaval van C.V. De Stöppelkaters zou niet compleet zijn zonder Jeugdprins. Vandaar dat er op zondag 15 november de strijd tussen de kandidaten los barstte. Drie kandidaten streden om de titel van Jeugdprins, maar uiteindelijk kwam Dion Huisken  als winnaar uit de bus. Hij zal samen met Prins Paul II en Prins Job I gaan regeren over Stöppelburcht als Prins Dion I. De Leeren Lampe stond in het teken van ‘Katerairlines’ waar de pinskandidaten een aantal opdrachten moesten volbrengen die in het teken stonden van ‘een reis om de wereld’.

De opdrachten waren limbodansen, ballonnen kapot trappen, presenteren, playbacken en dansen. Allemaal onder het toeziend oog van de jury bestaande uit Prins Paul II,  Prins Job I, Oud-Jeugdprins Joep I en Linet Nijboer.

De Dansmariekes, Firecats en Hofdames vulden het programma met hun spectaculaire dansen met onder andere een zoete medley over ‘Candy’. In de pauze konden kinderen zich laten schminken.

Fabian Huisken, Stef Nijhuis en Dion Huisken voerden als slotstuk een act op. De muziek was voor elke kandidaat hetzelfde. ‘We‘re going to Ibiza’, was het gekozen nummer. De kandidaten waren zelf verantwoordelijk voor de invulling hiervan. De een had het groots aangepakt en de andere bescheidener. Na de act ging de jury in beraad en uiteindelijk kwam Prins der Krielen Dion I als winnaar uit de kattenbak.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.