decemberactie gastvrij wijhe van start

Het moment van de intocht van Sinterklaas in Wijhe is tevens de aftrap van de december-stempel-actie; een actie waaraan alle winkels in het winkelgebied deelnemen. De winkels zijn helemaal klaar voor de decembermaand met een uitgebreid assortiment cadeautjes, feestmaandbenodigdheden en verrassende producten. Alle kooppieten en kerstmannen zijn van harte welkom. 

Je ontvangt bij uw aankoop tot en met 24 december bij iedere vijf euro aan aanbestedingen een stempel. Is de stempelkaart vol? Deponeer deze dan in één van de drie inleverbussen die in de winkelstraat staan opgesteld. Je vindt ze bij Slagerij Ruiter, Mico Bodywear en AH.

Prijzen
De eerste prijs is een jaar lang onbeperkt sporten bij sportcentrum Leef. De tweede tot en met de vijfde prijs is een boodschappenpakket en de zesde tot en met de vijftigste prijs zijn diverse prijzen ter waarde van vijftig euro. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door alle deelnemende bedrijven.

Vijf volle kaarten
Heb je vijf volle kaarten? Dan kun je deze op vrijdagavond 11 en 18 december inruilen voor een gratis attentie. Van 19.00 tot 21.00 uur bij Mico- Bodywear (maximaal twee per huishouden).

Kerstmarkt
Zaterdagavond 19 december wordt het winkelgebied traditiegetrouw omgetoverd tot een sfeervolle kerstmarkt van 18.00 tot 21.00 uur. Een gezellige koopavond vol activiteiten. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.