de bevers verliezen in eigen huis

In de eerste set startte het team uit Lemelerveld krachtig. Al gauw ontstond er een gat van 7 punten in het voordeel van de Bevers. Door een steeds sterker wordende verdediging bij Scylla lukte het hen echter niet om de voorsprong te behouden. Het werd een nek-aan-nekrace waarin het Wageningse team aan het eind van de rit de set met 21-25 naar zich toe wist te trekken. De tweede set ging op dezelfde voet verder. De Bevers konden niet door het blok van haar tegenstander komen en stond al snel op achterstand. De servicedruk bleef achter en Scylla kwam meer en meer aan zet. Ook deze set werd door het team uit Wageningen gewonnen met een setstand van 23-25.

De derde set leek het keerpunt van de wedstrijd te worden. De Bevers kwamen weer in hun eigen spel. Het team wist met tactische ballen, afgewisseld met harde aanvallen, de punten binnen te slepen. Toch werd het aan het eind van deze set nog spannend. Bij een stand van 24-21 wist Scylla terug te komen tot 24-24. De Bevers gaf het echter niet weg en won de set met 26-24. De daarop volgende set viel alles op zijn plek. De verdediging van Scylla werd zwakker en daar maakten De Bevers gretig gebruik van. Overdonderd door het geweld aan Lemelerveldse kant, wisten de gasten hun eigen spel niet te handhaven met een 25-16 tot gevolg. Er werd een vijfde en beslissende set gespeeld. Scylla won deze set overtuigend met 11-15 en liet daarmee de Bevers verloren achter.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.