Home / archiefcentraal / darter sven groen plaatst zich voor pdc wk

darter sven groen plaatst zich voor pdc wk

Groen won onder andere met 6-4 van Vincent Kamphuis 6-4, waarbij hij driemaal 140 gooide en een 81 finisthe met de bull. Vervolgens moest Tony Martinez er met 6-1 aan geloven en als laatste was de Wijhenaar met 6-3 te sterk voor Mario Robbe.

“Eindelijk lijkt alles bij elkaar te komen en groeit deze Wijhese darter nog verder in zijn vorm en kunnen”, aldus sponsor Bert Smedinga. “Wij kijken met veel plezier naar de progressie die deze jongen doormaakt.”

Lees ook

Open huis bij Pop Rock Factory

RAALTE – Pop Rock Factory houdt zaterdag 25 september een open huis. Tussen 14.00 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.