dag en nacht winkelen bij kruiper tweewielers

Bij Kruiper Tweewielers in Raalte kun je vanaf nu 24 uur per dag winkelen. De winkel aan de Tjalkstraat 6 in Raalte heeft namelijk de goede mix gevonden tussen haar fysieke en online winkel. “Onze online winkel is een positieve aanvulling op het gehele assortiment”, vertelt Marcel Kruiper. “We hebben natuurlijk niet alle onderdelen op voorraad. “Maar bestel je het onderdeel bij ons op de webshopzuil die in de winkel staat, dan krijg je het binnen 24 uur thuis bezorgd. En je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het in de winkel te laten bezorgen.”

Bovendien is Kruiper Tweewielers nu ook overal beter zichtbaar en kan de klant, dankzij de webshop, 24 uur per dag winkelen. “Hierdoor ben je niet meer afhankelijk van onze openingstijden.”

Om het de bezoekers van de winkel nog makkelijker te maken, kun je in de winkel aan de Tjalkstraat ook via een computerzuil kijken wat er allemaal te koop is. Bovendien kun je op de website staging2.kruipertweewielers.nl je winter- en onderhoudsbeurt zelf online plannen.

De online winkel van Kruiper Tweewielers betekent natuurlijk niet dat er in de winkel iets verandert. “Met complexe reparaties en vragen kun je natuurlijk nog gewoon bij onze monteurs terecht.”

Je vindt Kruiper Tweewielers aan de Tjalkstraat 6 in Raalte en op staging2.kruipertweewielers.nl. Ook kun je bellen naar 0572-362800 en mailen naar info@kruipertweewielers.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.