dadema ik verwacht een respectvol debat

Burgemeester Martijn Dadema verwacht een ‘respectvol debat’ over de komst van en Asielzoekerscentrum in Raalte. “Zoals we dat gewend zijn in deze gemeente.”

Dadema: “De mensen hier zijn gastvrij. Zorgen en vragen zijn terecht en wij gaan graag met iedereen in gesprek. Er komen natuurlijk 950 mensen met andere gewoonten en gebruiken in Raalte wonen. Dat vraagt om een zorgvuldig proces.

Omwonenden
De burgemeester en wethouders gingen dinsdagmiddag bij alle omwonenden en naastgelegen bedrijven langs om het besluit toe te lichten. “We hebben in groepjes dertig bezoeken gebracht. De reactie was nuchter en iedereen heeft de bereidheid om in gesprek te gaan. En ze vonden het fijn dat wij zelf langs kwamen.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.