collecte alzheimer levert 5748 euro op

De collecteweek voor Alzheimer in Raalte, Luttenberg en Mariënheem heeft in totaal 5.748,97 euro opgebracht. Dat is vijf procent meer dan vorig jaar.

Mariëtte Stroot wil daar graag iedereen voor bedanken. “Dank aan alle vrijwilligers die zich in de week van 9 tot en met 14 november hebben ingezet om de Nationale Collecteweek Alzheimer weer tot een succes te maken. Dank ook aan alle gulle gevers, waardoor de opbrengst 5 procent meer was dan vorig jaar. Met de slogan van 2015 ‘Samen de strijd aan voor een toekomst zonder Alzheimer’ hebben we deze toekomst een stukje dichterbij willen brengen.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.