coa en olst wijhe regelen uitvaart vluchteling

Het COA en de gemeente Olst-Wijhe regelen samen de uitvaart van de 65-jarige vluchteling die woensdagochtend overleed in de sporthal in Olst. Dat gebeurt volgens de wensen van de familie van de overleden man. Vrijdag wordt hij begraven.

De familie krijgt daarnaast ondersteuning van Vluchtelingenwerk. Natuurlijk heeft het plotselinge overlijden van deze man impact gehad op de betrokkenen. Daar is veel aandacht voor geweest. De burgemeester bezocht woensdagmiddag de opvanglocatie en sprak met de zoon van overledene en tal van andere aanwezigen.

Opvang verloopt rustig
De volwassenen zoeken vooral de rust op. De kinderen storten zich juist op het vermaak dat aangeboden wordt. Gisteren is er gevoetbald op het kunstgrasveld van Overwetering. De scouting heeft allerlei activiteiten met de kinderen opgezet en in de zaal zelf waren ook meerdere spelletjes mogelijk.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.