classic rock in dolde wettering

Buurman’s Feestje presenteert op zaterdagavond 28 november een Classic Rock Night in Cafe d’Olde Wettering in Lierderholthuis. De organisatie stuurde een aankondiging.

De Juveniles, afkomstig uit Brabant hebben recentelijk hun repertoire aangepast. Na vele jaren blues brengen zij vanaf dit jaar vooral de rockmuziek uit de jaren zeventig. Alle bandleden van de Juveniles uit Wilbertoord zijn opgegroeid met de jaren 70 Rock muziek. Ruim 20 jaar geleden kwam de blues om de hoek kijken. “Prachtige muziek waar je heerlijk bij weg kunt zwijmelen …….,” vertelt Willie van den Heuvel van de Juveniles.“Dit was onze drive om een bluesrock band op te richten. Als Juveniles hebben we in vele kroegen gespeeld, hier in de buurt maar ook buiten Brabant zoals plaatsjes bij Leiden en Zwolle.” (Zuthem Decibal in Laag Zuthem, red.)

Ook hebben de heren een eigen CD gemaakt. “Daarop staan 11 eigen nummers en de CD kreeg de titel “Never too Late”, waar we apetrots op zijn. Als je echter goed luistert naar deze CD hoor je behalve blues ook onmiskenbaar de jaren 70 Rock.” Dat kan volgens Willie ook niet anders als je vanaf je 12e naar radio Veronica luisterde. “Met de titel van deze CD (nooit te laat) als inspiratie bron, kwamen we op het idee om het roer om te gooien. Bovendien heeft het ook nog een praktisch voordeel. Met de jaren 70 Rock muziek bereik je een breder publiek terwijl je toch de muziek maakt waar je vroeger mee op stond en mee naar bed ging.”

Gerard Adema, organisator van het feest vult nog aan: “Tot het repertoire horen covers van o.a. Bruce Springsteen, Queen, Golden Earring, Deep Purple, Led Zeppelin, Rolling Stones en meer van dat soort grote rocknamen uit het verleden en heden. Ik had al een hele goede ervaring met deze band tijdens het popfestival Zuthem Decibal wat ik ook organiseer en daar vielen deze doorgewinterde artiesten me al op.

Toen ik ook nog eens hun nieuwe repertoire had beluisterd, was ik om, en hebben we samen met Sjaak Leer, de eigenaar van Cafe de Olde Wettering besloten om deze band een podium te bieden”.

Hoe dat klinkt hoort u zaterdagavond 28 november vanaf 21.30 uur in café De Olde Wettering in Lierderholthuis. “Ik weet zeker dat liefhebbers van classic rock muziek geen spijt zullen krijgen van een avondje Olde Wettering” besluit Adema het interview. De band wordt al gevolgd door een groep fans die de reis vanuit Brabant er graag voor over hebben om de band op te zien treden, dat zegt al wat over de kwaliteit en populariteit van de band. Het optreden van The Juveniles begint rond 22.00 uur, je bent van harte welkom.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.