cda o w wil opheldering eigen bijdrage wmo

Het CDA in Olst-Wijhe is bezorgd over de verstrekking van algemene voorzieningen en het vragen van een bijdrage voor een algemene voorziening. Fractievoorzitter Hans Kamphuis heeft daarom een aantal schriftelijke vragen ingediend bij het college van B & W.

De fractie is bezorgd over de hoogtes van de eigen bijdrage die in toenemende gevraagd worden voor zorg en ondersteuning. Voor algemene voorzieningen mag de kostprijs in rekening gebracht (gaan) worden, met name de middeninkomens zullen dit merken in hun portemonnee. De CDA fractie hoopt dat door beantwoording van deze vragen beter inzicht volgt. “Er is onrust over deze ontwikkelingen, steeds vaker worden de middeninkomens getroffen, dat merken we bij onze inwoners en collega CDA-ers in Den Haag”, aldus de fractievoorzitter.

Heb je vragen over de WMO of over de eigen bijdrage, neem dan contact op via cdaolstwijhe@gmail.com of bel Hans Kamphuis 0570 – 522091

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.