carinova neemt intrek in oude gemeentehuis

Drie thuiszorgteams van Carinova hebben deze week hun nieuwe onderkomen aan de Zwolsestraat 16, het oude gemeentehuis, betrokken. De zorgteams zaten voorheen in het medisch centrum aan de Blekstraat en in de zusterflat Hartkampweg 8. Op korte termijn zullen tevens het Nachtzorgteam en het Technisch Verpleegkundig Team de zusterflat verlaten en zich samen met enkele collega’s van opleidingen vestigen op de nieuwe locatie. De zusterflat wordt op termijn gesloopt.

De thuiszorgteams zijn zeer te spreken over de nieuwe huisvesting. De gemeente Raalte heeft in 2010 de bovenetage van de villa gerenoveerd en daar 24 werkplekken gecreëerd. Door de bezuinigingen, regionalisatie van de brandweer en samenwerking met de gemeenten Deventer en Olst-Wijhe had de gemeente de ruimte niet meer nodig. Carinova heeft de locatie voor vijf jaar gehuurd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.