burgemeester dadema ontvoerd door boeven

Burgemeester Martijn Dadema van Raalte is ontvoerd door boeven. Niet echt natuurlijk, de burgervader maakte namelijk onlangs zijn acteerdebuut. Dadema schittert in de nieuwe film ‘Sinterklaas en de nieuwe burgemeester’. De film, van Lars Henning en de Scouting Raalte, is te zien op RTV Raalte.

‘De nieuwe burgemeester van Raalte stuurt Sinterklaas een brief. Hij wil de Sint graag ontmoeten. Maar dat gaat fout… De burgemeester wordt ontvoerd door de boeven! En zij bedenken een plannetje om Sinterklaas en zijn pieten in de val te laten lopen… Wie kan het Sinterklaasfeest redden?’

[youtube url=”https://staging2.youtube.com/embed/HqFzQMFApcU”]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.