braziliaanse student zoekt gastgezin in raalte

Luiz, afkomstig uit Brazilië, woont momenteel in Nederland om hier zijn Nederlandse High School Experience te ervaren via het High School Holland programma van Travel Active. Luiz verblijft op dit moment in een gastgezin waar hij helaas niet de rest van zijn uitwisseling kan blijven en daarom wordt er met spoed een gastgezin voor hem gezocht in de buurt van Raalte die hem een warm thuis wil bieden. Luiz gaat naar het Carmel College Salland en is op zoek naar een gastgezin dat het leuk vindt om vanuit huis kennis te maken met een andere cultuur.

Maak kennis:
Luiz: Ik ben 16 jaar.
Persoonlijke eigenschappen: respectvol, meegaand en vrolijk
Hobby’s: gitaar spelen, culturele activiteiten en lezen
Allergie: katten
Dieet: vegetarisch

Hallo iedereen! Ik woon samen met mijn moeder, stiefvader en hond in Rio de Janeiro in Brazilië. Ik studeer op een privé school in Rio de Janeiro. Mijn moeder omschrijft mij als vredig en kalm. Af en toe ben ik verlegen, vooral als ik iemand net leer kennen, maar zodra ik iemand beter ken zal dit weggaan. Ik heb respect voor andermans privacy. Ik vind het leuk om rond kinderen, huisdieren en boerderij dieren te zijn. Eigenlijk ben ik zo gek op dieren dat ik vegetarisch ben geworden.

Ik speel gitaar vanaf mijn 11e, maar ik ben nog steeds aan het leren. Daarnaast ben ik geïnteresseerd in geschiedenis en politiek net zo als muziek en literatuur. Ik vind het fijn om alleen te zijn, maar dingen samen ondernemen doe ik ook graag.

In Nederland wil ik graag leren hoe jullie leven, wat jullie eten en ik hoop dat jullie mij zullen helpen met het leren van de Nederlandse taal. Ik wil jullie bedanken voor de kans die jullie mij bieden. Ik kijk er naar uit om jullie en Nederland te leren kennen.

Vindt u het leuk om kennis te maken met de Braziliaanse cultuur en de wereld in huis te halen? Dat kan! Luiz is per direct op zoek naar een leuk gastgezin die hem een warm welkom biedt.

Veel gastgezinnen die deelnemen aan het programma zijn nieuwsgierig naar de leefgewoonten van iemand uit een ander land of vinden het leuk om ook hun eigen kinderen een stukje buitenlandse cultuur mee te geven. U draagt bij aan een onvergetelijke ervaring voor uw gezin, maar ook voor de student die zijn/haar eigen horizon enorm verbreedt. Tijdens het verblijf in Nederland staan de studenten en gastgezinnen onder begeleiding van een regio coördinator van Travel Active.

Meer informatie
Wilt u Luiz een Nederlands thuis bieden en wilt u van dichtbij kennis maken met een andere cultuur? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met het High School Holland team van Travel Active. Neem telefonisch contact met ons op via: 0478-551900, of stuur een e-mail naar: highschoolholland@travelactive.nl. Op de website staging2.travelactive.nl/high-school-holland is meer informatie te vinden en kunt u de brochure aanvragen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.