bonbons maken en proeven bij elferink mode

Bas te Winkel, chocolatier van Bakkerij Jolink uit Wijhe komt op zaterdag 14 november van 12.00 tot 16.00 uur bonbons maken bij Elferink Mode. De chocolatier komt langs vanwege het 95-jarig bestaan van de modewinkel aan de Langstraat 61.

Te Winkel maakt handgemaakte bonbons op een hele speciale manier op. Afgelopen zaterdag was Bas ook al aanwezig bij in de zaak. Aan de vele geïnteresseerden liet hij zien hoe een handgemaakte bonbon tot stand komt. Hij maakt niet alleen bonbons, maar ook andere kunststukken van chocolade. Ook zaterdag zal Bas een proeverij maken van zelfgemaakte bonbons.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.