bokaal krommeloop schiettoernooi naar de vrouwen

Afgelopen vrijdag was het dan zover. De vier overgebleven teams zijn de strijd aangegaan om uit te maken welk team zich de winnaar van het Krommeloop Schiettoernooi mag noemen en de bokaal in ontvangst nemen om hem volgend jaar te verdedigen. Alle schutters waren keurig op tijd en om 19.30 uur gingen de eersten, één schutter van elk team, naar de baan. Halverwege is de spanning hoog opgelopen, want het verschil tussen de nummers 1 en 2 was maar vijf punten en het verschil tussen de hoogste en de laagste 23 punten. De uitslag kon nog alle kanten op. 

De voorronden werden op vier kaarten á vijf schoten gedaan. In de finale is het iets zwaarder en moest iedereen vijf kaarten, dus 25 keer schieten. Na een klein uurtje was de winnaar bekend en kon de prijsuitreiking beginnen. Bij het bekend worden van het winnend team was er wel enige beroering onder de heren aangezien het een damesteam bleek te zijn die het Krommeloop Toernooi gewonnen heeft. Ook is er in de voorronden geschoten voor de titel van hoogste schutter heren en dames. SV de Treffer bedankt alle deelnemers voor hun deelname en de sponsors Boni en Boerdijk juwelier die dit allemaal hebben mogelijk gemaakt.

Op nummer 1 zijn de Lady Knallers geëindigd. De tweede plek was voor TVH, de derde voor Team Boerdijk 2 en de vierde plek was voor de Platanezen. De hoogste schutter van de dames was Paulien v/d Breemen en van de heren was dat Jos Boerdijk.  

 

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.