Home / archiefcentraal / boerenbrulfte in laag zuthem

boerenbrulfte in laag zuthem

Slechts voor bijzondere gelegenheden gaan de kerkdeuren van de aan de Kolkweg in Laag Zuthem open. En vrijdag was zo’n dag. Heinoërs Daphne Hogeman en Rik van Dommelen stapten namelijk in het huwelijksbootje. En het werd een bijzondere ‘brulfte’.

Rik, geboren in Laag Zuthem, is in het dagelijks leven werkzaam bij Schrijver Stalingrichting. Daarnaast is hij veel te vinden bij Kooijker van Dieren, op de werkplaats of op de trekker. En hoe komen je vrienden dan naar de bruiloft? Juist, op de trekker!

Rik en Daphne, ook namens Salland Centraal heel veel geluk samen!

Lees ook

Zangeres Ellen Jannink overleden

DEN NUL/HEINO – Zangeres Ellen Jannink uit Den Nul is afgelopen dinsdagavond op 51-jarige leeftijd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.