blues and more rond de pomp viert lustrum

Het festival Blues & More rond de Pomp in Heino vindt op zaterdag 16 april 2016 plaats. Een lustrum editie waarbij zowel in de middag als in de avond rond de pomp in Heino muziek en cultuur is te horen en zien. Live Music Heino organiseert in april voor de vijfde keer het evenement en staat bij menig muziekliefhebber al als vaste prik in de agenda. Met een lustrum in het vooruitzicht wordt er flink uitgepakt en begint het evenement al op vrijdagavond 15 april met een vertoning van de film ‘The Blues Brothers’ in het Dorpshuus van Heino.

Op zaterdag 16 april start het festival net als vorig jaar met een UIT-markt waarbij de aandacht ligt op cultuur en vooral talent uit de regio. Cabaret, muziek, kunst voor én door jong en oud. Met verschillende samenwerkingen en verrassende optredens wil Live Music Heino lokaal en regionaal cultuurtalent in de schijnwerpers zetten. De toegang tot dit onderdeel van het programma is volledig gratis.

Tijdens het avondprogramma van Blues & more rond de Pomp zijn er verschillende locaties rond de Heinose Leugenpomp waar live muziek te horen en te zien is. De Baron, het Podium, Buuffies en Marktzicht hebben een programma gevuld met live blues, funk, soul en bluesrock muziek. Voor deze lustrum editie kan de organisatie nu ook de eerste bevestiging bekend maken, The Veldman Brothers. De blues & roots band die er de eerste (en derde) editie ook bij was, is speciaal op verzoek van veel bezoekers voor deze vijfdee editie weer geboekt.

De organisatie is druk bezig met de verdere invulling van het programma en hoopt snel meer bekend te kunnen maken. Informatie over het festival is te vinden op staging2.live-music-heino.nl of facebook.com/livemusicheino 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.