Home / archiefcentraal / blije gezichten dankzij haarles feest

blije gezichten dankzij haarles feest

Blije gezichten vorige week in Haarle. Niet alleen bij de winnaars van de ballonnenwedstrijd van het Haarles Feest, maar ook bij Scouting Haarle. Zij kreeg namelijk een cheque van maar liefst 1.250 euro. Deze cheque is ontstaan uit een deel van de opbrengst van de ludieke tafelveiling 2015, waar dit jaar de scouting werd gekozen als goed doel. Scouting Albaldah Haarle is een stichting waar veel vrijwilligers zich met veel plezier voor inzetten. Zij zorgen dat er vermaak en uitdaging is voor verschillende groepen binnen de scouting. Het bedrag werd onder luid geknal onthuld.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.