bij bridgen gaat het toch stiekem ook een beetje om het winnen

Er deden negen horeca locaties mee, waar bij in iedere locatie vier spellen werden gespeeld. Tussen de middag was er een lunch voor iedere deelnemer. Bridge Liga Salland organiseert deze drive, buiten de reguliere competitie, om de krachten te meten met bridgers uit de wijde omgeving. Zoals bij iedere sport, en bridge is een denksport gaat het niet alleen om het spel, maar ook om het winnen.

De 1e prijs ging naar Peter Bunschoten en Geert van Zitteren met 69,98 %
De 2e prijs ging naar Marja de Vet en Leo Wolhoff met 67,67 %
De 3e prijs ging met Ineke en Sjoerd Witteveen met 66,97 %

Voor velen is echter meedoen belangrijker dan winnen;
Op de foto staat mevrouw Tepe uit Raalte met haar zoon Ton. Bridgen kun je tot op zeer hoge leeftijd volhouden, dat bewijst zij. Mevrouw Tepe is dit jaar 90 jaar geworden. Zij bereikte samen met haar zoon een keurige 69e plaats van de 192 paren met 52,74 %

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.