Home / archiefcentraal / bibliotheken raalte en olst wijhe samen verder

bibliotheken raalte en olst wijhe samen verder

Bibliotheek Raalte en Bibliotheek Olst-Wijhe gaan per 1 januari 2016 samen verder als de Bibliotheek Salland. Al enkele jaren wordt er intensief samengewerkt tussen Bibliotheek Raalte en Bibliotheek Olst-Wijhe. Voor beide bibliotheekstichtingen is het een logisch stap om organisatorisch op te gaan in één organisatie. Bij een nieuwe organisatie hoort ook een nieuwe naam. Per 1 januari is dit de Bibliotheek Salland. Het logo blijft in lijn met de landelijk huisstijl van de Bibliotheek.

De Bibliotheek Salland heeft er vertrouwen in dat zij samen sterker staan en ziet deze fusie als basis voor een nog sterkere samenwerking. Naast deze naamsverandering merken de inwoners van de betrokken gemeenten niet direct wat van de fusie. Ook in 2016 heet de Bibliotheek haar klanten welkom in alle bestaande vestigingen met dezelfde dienstverlening.

Lees ook

Taart van de VVD voor Motion Milon

RAALTE – Marielle Nahuis van Motion Milon in Raalte werd afgelopen vrijdag, op de Dag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.