bert van losser wil met wesepe naar de top

“Ik heb het ontzettend naar mijn zin. We hebben een leuke spelersgroep en er heerst een ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg mentaliteit.’ Dat past wel bij me.”

De oefenmeester kijkt tevreden terug op zijn eerste periode als hoofdtrainer bij de Wesepenaren. “De eerste vier wedstrijden speelden we tegen de topploegen van de competitie en kregen we het lastig. Daarna zie je dat we voldoende kwaliteit hebben om mee te draaien. Toch moeten we het niet overdrijven. Het is de Vijfde Klasse. Bij ons staat plezier altijd boven alles. In hoofdletters zelfs. Als we goed trainen en het leuk hebben komen de goede resultaten vanzelf.”

Voor de toekomst ziet Van Losser genoeg perspectief, maar alles op zijn tijd. “Als we elk jaar stapje voor stapje omhoog klimmen, komen we vanzelf in de top van de competitie terecht. Er zit voldoende de talent in de groep en er komen talenten door van de A-junioren. Dus wat dat betreft, zitten ze de komende jaren goed.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.