benieuwd naar prins carnaval van de stoppelkaters

Feestvierend Salland start vrijdag 13 november met het nieuwe carnavalsseizoen. Tijdens het Katerspektakel in De Leeren Lampe wordt bekend gemaakt wie de nieuwe Prins Carnaval van de Stöppelkaters wordt.

Al vele maanden zijn verschillende Sallandse artiesten druk in de weer om een nieuw carnavalsnummer te schrijven. Er wordt gestoeid over de juiste tekst, de ideale kleding, vooral vrolijke muziek en natuurlijk de choreografie. Maar liefst tien zeer gevarieerde carnavalskrakers worden gepresenteerd. De deelnemers popelen van ongeduld om hun creatie te showen en hun succesnummer te laten horen.

Deelnemers zijn: De Twee Knaken; Eppie; Chicks on the Block; Raad van Elf; Dubbel C!; Rollator Kjeals; Geen Gezicht; Roalter Wille; Ik en Mien Zuster; Stöppelducks

Presentatie nieuwe prins
De avond staat bij de echte Stöppelkaters bekend als het Katerspektakel, maar velen noemen het nog steeds het Prinsenbal. Hoogtepunt van de avond is dan ook de bekendmaking van de nieuwe Prins der Stöppelkaters. Deze avond zijn er sprankelende danspassen en vloeiende bewegingen van de Hofdames en de Fire Cats.  

Adieu voor Oud Prins Edwin de eerste
Oud prins Edwin Jonkman zwaait die avond af. Zoals gebruikelijk presenteert hij zich in een videoclip. Hij hoopt daarmee voldoende indruk te maken, zodat hij kan toetreden tot het Illustere Convent van Oud Prinsen. Dat zal niet eenvoudig zijn. Er gaan geruchten dat zelfs Piet Paulusma, Pietje Bel, en Pieter van Vollenhoven eraan te pas moeten komen om dit voor elkaar te krijgen. 

Andere muzikale treffers
Op het programma staat ook een muzikaal optreden van Pascal Redeker. Hij is de vaste huiszanger van Café Bolle Jan in Amsterdam en trad in 2012 op met de Toppers in de Arena. Een artiest die voor iedereen wel een nummer in huis heeft en een sfeertje weet neer te zetten. Pascal heeft wellicht een voorkeur voor het Nederlandstalige lied, maar zingt met hetzelfde gemak in het Engels, Spaans of Italiaans. Hij neemt het publiek graag mee op een muzikale reis.

DJ Kappa maakt er na het programma een groot feest van, waarbij de nodige Dance -Classics, Hollandse hits en partymuziek de revue zullen passeren.

Voorverkoop
De avond wordt gehouden in de residentie van carnavalsvereniging de Stöppelkaters: De Leeren Lampe. De zaal gaat open om 20:30 uur. Het programma start om 21:11 uur. Kaarten in de voorverkoop bij Schulten Lederwaren V.O.F. of ’s avonds aan de kassa.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.