ben jij al op trancereis geweest

Onder begeleiding van Aissatoe de Zwaan kun je zondag 8 november om 10:30 uur een trancereis maken. Locatie voor deze dag is Culture Club de Haere aan de Haereweg 4 in Olst.

Een trancereis is een vorm waarbij je tot een diepe meditatie en ontmoeting met je innerlijke zelf kan komen. Al liggend op een matje wordt je via geleide meditatie gebracht naar een ontmoeting met jezelf op een dieper niveau. Je wordt begeleid door het ritme van de drum. Het ritme van de drum en het ritme van je ademhaling zorgen dat je niet afgeleid wordt met je gedachte. Het kan zijn dat je door deze meditatie antwoorden op je vragen krijgt, of dat je een keuze hebt gemaakt bij elementen waar je ego en je denken je in twijfel bracht. Doe makkelijke kleding aan en neem een dekentje en sokken mee.

Kosten 15,00 euro per persoon, inclusief koffie of thee. Inlichtingen en opgave: aissatoe@hetnet.nl. Zie voor het jaarprogramma de website staging2.aissatoesjamaan.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.