baderie mulder houdt wellness show

Bij Baderie Mulder aan de Industrieweg in Deventer vindt op zaterdag 7 en zaterdag 14 november een inspirerende Wellness Show plaats. Hét ideale moment om de ontspannende werking van een eigen sauna of buitenspa te ervaren. Baderie Mulder heeft hiervoor een speciale testruimte ingericht. 

Baderie Mulder nodigt iedereen die prijs stelt op comfort, design en kwaliteit van harte uit voor een bezoek aan de Wellness Show onder het motto ‘In bad met Mulder!’.

Tijdens de Wellness Show zijn er studenten van de Jan de Bouvrie Academie aanwezig die jouw badkamer of toilet op een verrassende manier kunnen ontwerpen en inrichten. Bezoekers kunnen de Geberit Douche-wc testen en maken bovendien kans op een weekendje weg.

Benieuwd naar de kwaliteit van jouw kraanwater? Neem een flesje mee van thuis: Aquacomfort Waterbehandelingstechniek is aanwezig om het water te onderzoeken en een advies uit te brengen. Daarnaast zijn alle A-merken aanwezig voor een ‘meet and greet’ tijdens de Wellness Show, waaronder: Villeroy, Geberit, Sunshower, Grohe, Nefit, Cleopatra en Sealskin.

Baderie Mulder werkt tijdens de Wellness Show samen met vermaarde Deventer bedrijven, waaronder Riesewijk Fietsen die bezoekers in de gelegenheid stelt te ervaren hoe comfortabel een e-bike rijdt. Ook Pouw Deventer is van de partij met haar nieuwste Volkswagen Golf Sportsvan en Polo. Ook aan de inwendige mens is gedacht. Bezoekers worden onthaald met koffie en gebak en er worden heerlijke hamburgers gebakken.

Baderie Mulder is tijdens de Wellness Show op zaterdag 7 en 14 november geopend van 9.00 tot 17.00 uur. Meer informaties is te verkrijgen via Agnes Mulder (0570-676768) of staging2.baderie.nl/showrooms/mulder/en staging2.mulderinstallatietechniek.nl/baderie/.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.