azerty in race voor award best groeiend bedrijf

Azerty uit Raalte is één van de genomineerden voor de High Growth Awards 2015, waarbij ondernemingen strijden om de titel van beste groeibedrijf in de regio. Deze Award is een initiatief van Port4Growth, platform voor groeiondernemingen, en haar partners Rabobank, Grant Thornton en Philips. Op 25 november worden de winnaars tijdens een feestelijke uitreiking in het Duisenberg Auditorium van de Rabobank Nederland in Utrecht bekend gemaakt.

“We zijn heel erg blij met deze nominatie”, geeft directeur Jeroen te Wierik aan. “Het geeft aan dat we gewaardeerd voor onze optimale klantbediening, maar zeker ook dat we klaar zijn voor de volgende stap naar 2020. Onze dank gaat met name uit naar ons gedreven en enthousiaste team, die zich dagelijks voor meer dan 100 procent inzetten.”

De High Growth Awards zijn dé Awards voor Nederlandse groeiondernemingen die de afgelopen drie jaar flinke omzetgroei hebben gerealiseerd. Bij deze jaarlijks terugkerende verkiezing speelt niet alleen kwantitatieve groei een belangrijke rol, maar ook juist de kwaliteit van die groei. Een bedrijf wordt bijvoorbeeld onder andere beoordeeld op het ondernemersprofiel, de voorbeeldfunctie of de rol van strategie in het groeiproces. Een onafhankelijke jury van succesvolle groeiondernemers en deskundigen beoordeelt de bedrijven en een onafhankelijke accountant checkt de groeicijfers.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.