alex booij onterechte nederlaag voor heeten

In de derde klasse B heeft Heeten zondag een 3-1 nederlaag geleden tegen Columbia. De ploeg van Alex Booij kende een ongelukkige start, want al in de eerste minuut kreeg Columbia een penalty toegewezen gekregen. Deze werd benut door Damian Echter van Columbia, die ook in de laatste minuut van de wedstrijd wist te scoren. In de tussentijd zorgde Chiel van Dartel nog voor de 1-1 (71e minuut), waarna 7 minuten voor tijd Columbia op 2-1 kwam. Zoals gezegd werd het in de laatste minuut nog 3-1.

Toch vindt Booij dat zijn ploeg recht had op minimaal een gelijkspel: “De jongens hebben weer keihard gewerkt. In de eerste minuut krijgen we op een ongelukkige manier een strafschop tegen, maar daarna hebben we het goed opgepakt. We kregen zelf een paar goede kansen in de eerste helft en Columbia werd heel af en toe gevaarlijk uit counters. Maar we waren minimaal gelijkwaardig.”

In de tweede helft pakten de gasten meer het initiatief en kwamen ze op 1-1. Booij: “Ondanks dat we daarna helaas nog twee tegentreffers krijgen vind ik het niet verdiend dat we nog verliezen. We bleven namelijk kansen creëren en hadden recht op minimaal een punt.” Volgens de oefenmeester is het wel duidelijk te zien dat zijn elftal progressie boekt en hij verwacht dat als zijn spelers hard blijven werken de punten zullen komen.

Ook de weersomstandigheden waren niet gunstig voor Heeten. “Het veld lag er voor de wedstrijd mooi bij, maar veranderde in een slagveld”, aldus Booij. “Maar qua wind viel het nog wel mee”.
Vanwege bekerwedstrijden is Heeten volgende week vrij. De eerstvolgende competitiewedstrijd wordt 29 november gespeeld. Op het eigen veld is Vaassen dan de tegenstander

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.