Home / archiefcentraal / 500 euro voor goed doel dankzij hertsenflitsen

500 euro voor goed doel dankzij hertsenflitsen

Artsen zonder Grenzen krijgt maar liefst 500 euro dankzij Gerhard Zwolschen. De Heinoër schreef de gedichtenbundel ‘Hersenflitsen’ en dat leverde geld op.

“Begin oktober ontstond het project van de verkoop van de dichtbundel ‘Hersenflitsen’ ter sponsoring van Artsen zonder Grenzen. Vooral in deze tijd is hun onbaatzuchtige hulp nodig in vele landen op deze aardbol.”

De verkoop van de bundel is zo buitengewoon voorspoedig verlopen dat de auteur reeds nu in staat is de beoogde som van 500 euro aan Artsen zonder Grenzen over te maken. Hoewel het niet gaat om een immens bedrag, denkt Gerhard Zwolschen toch een extra riem onder het hart te hebben gestoken van al die jonge mensen/doktoren die onder de meest moeilijke omstandigheden bijna onbezoldigd hun moeilijke- maar zeer nodige taken uitvoeren.

Arjan Hehenkamp, directeur operationele zaken AzG, nam het stortingsfomulier in ontvangst en bedankte de Heinose dichter en zijn vrienden hartelijk voor hun ondersteuning. Enkele laatste exemplaren zijn nog te verkrijgen in het Dorpshuis, Bruna en AH Heino. De auteur overweegt geen nieuwe druk.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.