31e schalmloop in barre omstandigheden

Bij de heren legde Jos Verdaasdonk de 10 kilometer het snelst af. In een tijd van 36.42 kwam de Raaltenaar over de streep. Het zilver ging naar Pascal Dankelman uit Ommen en René Poppe uit Zwolle finishte als derde. 

Sarah-Lynn Reuver uit Wijhe was bij de dames de snelste op de 10 kilometer in een tijd van 45.25. Ze bleef de Zwolse Angeli Poppe een halve minuut voor. Esther Labohm uit Apeldoorn kwam als derde over de streep. De volledige uitslagen zijn hier te bekijken.

Foto’s: Johan Wolff (staging2.johanwolff.nl

 

Wil je nog meer foto’s zien en een verslag lezen? Kijk dan op MarienheemOnline.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.