1835 20 euro opgehaald voor het nsgk

34 collectanten hebben van 16 t/m 21 november in Heino gecollecteerd voor de NSGK, Nederlandse Stichting van het Gehandicapte Kind. Ze zijn, ondanks het slechte weer, langs de deuren gegaan en hebben 1835,20 euro opgehaald. Dat is 90 euro minder dan vorig jaar. NSGK bedankt alle collectanten en alle gevers hartelijk voor hun geweldige bijdrage.

Kinderen met een handicap vechten er iedere dag voor om mee te kunnen doen. Niet alleen omdat er dingen zijn die fysiek of mentaal lastiger gaan, maar ook door de vele vooroordelen waar ze tegen op moeten boksen. Met financiële steun, kennis en goede raad probeert de NSGK deze belemmeringen zoveel mogelijk weg te nemen.

Mede dankzij jouw gift en de inzet van de collectanten kan NSGK jaarlijks tienduizenden kinderen en jongeren met alle soorten handicaps helpen. Zo ondersteunen we alles wat nodig is om met een beperking zo volwaardig mogelijk mee te doen in onze samenleving.

Wil je volgend jaar ook collecteren, dan kun je contact opnemen met Ineke van Toly via telefoonnummer 393256 of via een mail naar inekevantoly@hotmail.com. Heb je geen collectant aan de deur gehad maar wil je toch nog een bijdrage overmaken? Dat kan door een sms te sturen met de letters NSGK naar nummer 4333 (daarmee doe je een eenmalige gift van 2,50 euro) of met een online donatie via staging2.nsgk.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.