zorgen pvda olst wijhe over forceren sleutelkastjes

De PvdA Olst-Wijhe is bezorgd over de kwaliteit van de sleutelkastjes die her en der bij huizen van veelal oudere mensen in de gemeente hangen. “Deze kastjes, bestemd voor de zorgaanbieders, zijn in toenemende mate het doelwit het criminelen. Dit zorgt voor een gevoel van onveiligheid. Uit navraag blijkt dat de kastjes van een verschillende kwaliteit zijn”, zegt Toon Schuiling.

De PvdA wil dat gemeente, politie en zorgaanbieders op korte termijn met elkaar in overleg treden over deze nare ontwikkeling. Inzet voor de PvdA daarbij is om te komen tot een kwaliteitsscan van de kastjes én tot extra aandacht van de politie.

De PvdA stelt maandag tijdens de raadsvergadering het college vragen over deze kwestie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.