zesde open muziekestafette waarschijnlijk een feit

De vijfde Open Muziekestafette Heino was een groot succes. Maar liefst 56 optredens zijn voorbij gekomen en de belangstelling voor dit culturele muziekfestijn bleek ook ditmaal weer enorm. Toch hing het voortbestaan van de muziekestafette Heino aan een zijden draadje. Penningmeester Guus van Wifferen, de grondlegger van het geheel, vond het genoeg na vijf jaar.

Het Stichtingsbestuur is nu aangevuld met René Wibier uit Vilsteren. De Stichting bestaat nu uit René Wibier voorzitter, Flip Jonkman secretaris en Gerard Lammers penningmeester.  Onder enig voorbehoud, indien ook de financiën toereikend zijn, komt er een zesde editie.

De uitnodigingen naar de deelnemers van de onlangs gehouden Muziekestafette zijn de deur uit. Natuurlijk hopen we ook op nieuwkomers. Is er interesse, dan kan men zich opgeven of om informatie vragen via de mail flipjonkman@hotmail.com. Indien mogelijk begint de zesde Open Muziekestafette op vrijdag 7 oktober 2016 om 14:00 tot circa 22:30 uur.

Op zaterdag 8 oktober is de aanvangstijd om 9:30 uur en loopt door tot ook ongeveer 22:30 uur. Secretariaat Stichting Open Muziekestafette Heino, Lentheweg 10.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.