yogalessen van start in de mozaiek

Wegens succes gaat, bij voldoende deelname, een tweede yogagroep van start in Kulturhus de Mozaïek in Lemelerveld. Yoga is een eeuwenoude methode om lichaam en geest soepel te houden. Yoga is niet zweverig. Het gaat juist om het landen in het lichaam. Wat voel je in je lijf als je in een bepaalde houding gaat? Wat gebeurt er in je hoofd? Gewoon aandacht geven aan wat er op dat moment in je leeft. Zonder oordeel. Het mag er allemaal zijn. Dat is yoga.

Docente Djoeke Mellink- Borgers: “Mijn persoonlijke missie is om yoga voor iedereen toegankelijk te maken. Door eenvoudige oefeningen leer je aanwezig te zijn in je lichaam. Je leert vertrouwen te hebben in je lijf en spanningen los te laten. Humor, aandacht voor de ademhaling en het luisteren naar je eigen lichaam zijn belangrijke elementen in mijn lessen. Elke dag ervaar ik weer dat yoga werkt. Voor mijzelf en ook voor anderen, die met yoga in aanraking komen. Het is niet moeilijk. Iedereen kan het. Maar het is wel fijn als iemand je op weg helpt!”

Nieuwsgierig? De lessen worden gegeven op de woensdagochtend van 10.45 uur tot 11.45 uur in het Kulturhus in Lemelerveld. Neem voor meer informatie en opgave contact op met info@kulturhuslemelerveld.nl

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.