yentl flavour trapt seizoen af

Het ensemble Yentl Flavour verzorgt op 11 oktober de aftrap van het nieuwe seizoen van de Nicolaasconcerten met een afwisselend en rijk programma. Naast Jiddische en Ierse muziek brengen sopraan Anne Maria Roos, violiste Cornelisse Wannee en gitarist Allert van der Heijden klassieke werken ten gehore van onder meer Fauré en Theodorakis. Een enkel instrumentaal stuk brengt het programma muzikaal in evenwicht.

In het concert passeren niet alleen verschillende muziekgenres de revue, maar ook uiteenlopende emoties; vreugde, verdriet, opwinding en ontroering. Allerlei aspecten van het leven komen aan bod, zoals liefde, huwelijk, kinderen, verlies, God als toevlucht en de dood. De toelichting van de musici maakt het verband tussen deze thema’s duidelijk.

Om 15:00 uur begint het spektakel. De deuren van de Nicolaaskerk in Wesepe openen om 14:30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur of via staging2.denicolaasconcerten.nl. Entree bedraagt 12,50 euro inclusief consumptie en kinderen jonger dan twaalf jaar mogen gratis komen kijken en luisteren. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.