Home / archiefcentraal / woningoverval dahliastraat vanavond op tv

woningoverval dahliastraat vanavond op tv

Opsporing Verzocht besteedt op dinsdagavond aandacht aan de gewelddadige overval op een vrouw in haar woning aan de Dahliastraat in Raalte is maandagavond op televisie. Opsporing Verzocht begint om 20.30 uur op NPO1 en wordt de volgende dag herhaald om 11.40 uur op NPO2.

Op zaterdag 8 augustus rond 12.15 uur wordt een 53-jarige vrouw met geweld overvallen in haar woning aan de Dahliastraat. Omdat het mooi weer is, heeft de vrouw haar tuindeuren open staan. Twee onbekende mannen komen via deze tuindeuren haar woning binnen, bedreigen haar en spuiten pepperspray in haar ogen. De mannen gaan er na korte tijd met hoge snelheid vandoor met een gereedstaande auto. In de uitzending een uitgebreide reconstructie en verschillende vragen.

Lees ook

KokkieBikes Hellendoornse bossentocht voor mountainbikers

LEMELERVELD – Cycling Lemelerveld presenteert op zondag 31 oktober de KokkieBikes Hellendoornse bossentocht. Er zijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.