win 250 euro met het beste idee voor een schone omgeving

Heb jij een goed idee voor een schone omgeving? Dan heb je geluk. Vrijdag 9 oktober is de landelijke Dag van de Duurzaamheid en het beste idee om zwerfvuil te voorkomen of te bestrijden levert 250 euro op. Per deelnemende gemeente beloont Mooi Schoon het beste idee. Ook in Raalte kun je 250 euro winnen.

1. Bedenk wat jij of jouw straat/buurt zelf kan doen om zwerfvuil te voorkomen, of hoe je het zwerfvuil dat er ligt efficiënt op kunt ruimen.
2. Stuur je idee in vóór 4 november 2015 door middel van het http://staging2.mooi-schoon.nl/dagvandeduurzaamheid/.3. Als je de prijs wint kun je daarmee jouw idee uitvoeren, of een bijdrage leveren aan het waarmaken van de
schoon-doelstelling van je buurt, vereniging, winkelgebied etc.

In de week van 16 november wordt de winnaar van Raalte bekendgemaakt. De winnaar krijgt een persoonlijk bericht. Alle winnaars worden bekend gemaakt op mooi-schoon.nl en Facebook MooiSchoonNL. Na drie maanden kijken we naar het resultaat van je idee en geeft Mooi Schoon er meer publiciteit aan.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.