wijhe is er klaar voor jij ook

De spoken zijn door Let’s Go opgehangen en de wandelaars van de Sallandse Wandel 4-daagse hebben het aangeklede winkelgebied van Gastvrij Wijhe getrotseerd. De organisatie zet de laatste puntjes op ‘i’ voor de Hallowieje-week. Wijhe maakt zich op de voor de Heksenmarkt, de Lampionoptocht, De Teenage Party en de helse Hallowieje-fietstocht. 

Vrijdag vanaf 14.00 uur Heksenmarkt in het winkelgebied van Gastvrij Wijhe

Houd je van griezelen en uitdagingen? Dan mag een bezoek aan een heuse Heksenmarkt en Kinderheksenmarkt in de Langstraat en rondom de Nicolaaskerk niet ontbreken. Naast de acts, straattheater onder andere verzorgd Tavenu en de familie Van Dartel is er een nieuwe aankleding van de kinderheksenmarkt. Dit is mogelijk gemaakt door het Coöperatiefonds van Rabobank Salland.

Naast de veertig kramen zijn er de volgende activiteiten aanwezig: een waarzegster, touwtje trekken, blikken gooien, schminken, springkussen, EHBO Lotus verzorgd griezel schminken, suikerspin, popcorn en een lampionverkoop. Er is een kassatent waar de ouders spookgeld kunnen kopen waarmee de kinderen de kinderheksenmarkt door kunnen lopen. Op deze manier leren kinderen kinderen hoe ze met hun geld om moeten gaan.

Vrijdag vanaf 19.30 uur Hallowieje-lampionoptocht; vertrek vanaf het Van Dedemplein
Showcorps Amicitia Boerhaar begeleidt de Hallowieje Lampionoptocht voor alle kinderen en volwassenen. Je kunt je eigen lampion maken of een lampion kopen bij de kassatent. Het vertrek is om 19.30 uur vanaf het Van Dedemplein. Komt allen verkleed en win een leuke prijs. ‘s Avonds: muziek en gezelligheid bij alle Wijhese horeca.

Vrijdag Teenageparty vanaf 21.00 uur bij The Longhorn Wijhe

The Longhorn aan de Langstraat 19 in Wijhe is vrijdag vanaf 21.00 uur het decor voor een gezellige griezelige avond waar verkleed komen als griezel bijna een must is. Geniet van de muziek, verklede griezels en een lekker drankje. (Info: The Longhorn Wijhe tel: 0570-524496)

Zaterdag Hallowieje-Fietstocht

Een keer in het echte donker fietsen en op plekken komen waar je normaal nooit komt, doe dan mee aan de meeste griezelige fietstocht in de regio. In 2013 deden meer dan achthonderd fietsers mee aan deze helse fietstocht. Na de fietstocht is er een ‘afterparty’ bij het SPOC –  Lange Slagen 29 –  8131 DP Wijhe. Inschrijven voor de tocht is verplicht. Dit kan op staging2.stichtingduurzaamonderweg.nl of bij één van de volgende zes bedrijven in Wijhe: Gallerie, Brasseries 1703 De Molen – Fietswereld Roy Seine –  Zwakenberg Tweewielers – Bakkerij Jolink – Albert Heijn – Sportschool Leef en Vloedgraven Interieur  & Decorations.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.