Home / archiefcentraal / wereldpianist teguh sukaryo naar wijhe

wereldpianist teguh sukaryo naar wijhe

Teguh Sukaryo (Jakarta) is een pianist van wereldklasse. De aanhoudende liefde voor muziek gecombineerd met zijn passie brengt deze Indonesische pianist overal ter wereld. Op zondag 25 oktober komt hij naar het Capellenborg-theater in Wijhe. Aanvang: 15.30 uur.

De missie van de toonaangevende, Indonesische pianist Teguh Sukaryo is om ieders hart te raken op een zachte, zorgzame manier: Een wereld van harmonie, overvloedig in vrede, liefde en vreugde. Het nastreven van deze missie heeft hem al vele positieve reacties opgeleverd:

  • Arts Indonesië: “Een betoverend pianospel, die door tijd en ruimte reist … opvallend en zeer gedenkwaardig.”
  • Airplay Radio en IJssellandTV: “Meester pianist. Teguh Sukaryo gaf fenomenale recital. Hij toonde fabelachtige techniek en gevoel, met temperament en zichtbare passie.”
  • Byron Janis, de legendarische pianist: “Enorme persoonlijkheid. Prachtige verbeelding.”

Teguh is door het Capellenborgtheater uitgenodigd om een pianorecital te verzorgen in Wijhe. De benodigde vleugel wordt speciaal ingehuurd voor dit concert en mede mogelijk gemaakt door De Haan Advocaten en Notarissen Zwolle.

Salland Catering verzorgt na afloop een Indonesisch Buffet. De prijs voor het concert incl. buffet bedraagt 25,00 euro. De reguliere prijs voor het bijwonen van het concert is 15.00 euro.

Kaarten kunnen worden gekocht op www.theatersolstwijhe.nl en bij DA drogist Bourquin, Boek en Kantoor Korten en Tourist Info Holstohus. Tickets inclusief buffet zijn uitsluitend verkrijgbaar via www.theatersolstwijhe.nl.  

Lees ook

Krommeloop Schiet Toernooi van de Treffer

HEINO – Schietvereniging de Treffer in Heino houdt van 15 oktober tot en met 19 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.