welsum met drie teams naar najaarscompetitie

Dit najaar werd door Tennis Welsum met drie teams deelgenomen aan de najaarscompetitie. Twee van deze drie teams hebben hun deelname afgelopen week kunnen bekronen met het kampioenschap. In de vrijdagavondcompetitie werd het 17+ mixdubbelteam kampioen in de eerste klasse. De zondagcompetitie derde klasse werd gewonnen door het mixteam. 

Deze week wordt in Welsum het traditionele 40+ dubbeltoernooi gespeeld. Op vrijdag 16 oktober is het toernooi gestart. De finales worden gespeeld op 25 oktober. Op vrijdagavond 23 oktober is er een spetterende feestavond in de kantine.

Het tennispark in Welsum is dit najaar aangekleed in het kader van thema Aprés Ski. De kantine, het befaamde Karnemelkhuisje, is omgetoverd tot de “Buttermilch Stube”. De organisatie heeft zich in Tiroler klederdracht gestoken en natuurlijk is de muzikale aankleding ook volledig in stijl.

Vanaf 13 november organiseert de Technische Commissie van Tennis Welsum weer de Daviscup. Verschillende landenteams strijden tegen elkaar op de vrijdagavonden tijdens het winterseizoen. Ieder land neemt hapjes mee in het kader van het land waarvoor gespeeld wordt. Gezelligheid is het belangrijkst, maar natuurlijk worden er ook mooie partijen gespeeld. 

De tennisvereniging in Welsum is een gezellige vereniging met drie kunstgrasbanen. Het hele jaar door zijn er activiteiten voor jong en oud. Meer informatie over de vereniging, de activiteiten en een inschrijfformulier voor lidmaatschap is te vinden op staging2.tenniswelsum.nl.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.