week geen treinen tussen raalte en zwolle

Van zaterdag 17 oktober tot en met vrijdag 23 oktober rijden er geen treinen tussen Raalte en Zwolle. Dan vinden er namelijk werkzaamheden plaats op station Zwolle. Er worden bussen ingezet. De extra reistijd is een kwartier tot een half uur.

Dezelfde periode vertrekken de Intercity’s vanuit Olst naar Zwolle en vanuit Zwolle naar Deventer op andere tijden dan gebruikelijk. De extra reistijd is een kwartier tot een half uur.

NS adviseert reizigers op deze trajecten om in deze periode hun reis te plannen via de NS-Reisplanner (staging2.ns.nl). Hier ziet men per dag en per traject wat de gevolgen zijn voor de eigen treinreis.

Kaartjes
Reizigers die gebruik maken van vervangend vervoer met een NS-bus, hebben een geldig NS-vervoerbewijs nodig. Met een OV-chipkaart reis je met de NS-bus net zoals met de trein. Reizigers checken in bij NS bij de start van de reis, ook wanneer de reis start met een NS-bus. Op het station van de eindbestemming wordt dan weer bij NS uitgecheckt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.