volvo nieuwenhuijse sponsort leidersjassen voor vv heino

Zaterdag is aan alle leiders van vv Heino een nieuwe leidersjas uitgedeeld. Deze jassen worden de voetbalvereniging aangeboden door Volvo Nieuwenhuijse. Beide partijen zijn begin dit seizoen de samenwerking aangegaan.

Volvo Nieuwenhuijse is bijzonder blij met de nieuwe sponsorovereenkomst: “Als Volvodealer willen wij de naam Volvo Nieuwenhuijse graag meer regionale bekendheid geven en we zijn trots dat deze mogelijkheid in samenwerking met vv Heino tot stand is gekomen”, vertelt Leon Leferink, werknemer bij Volvo Nieuwenhuijse Zwolle.

“Het sponsoren van deze 140 leidersjassen is voor ons een mooi stukje reclame”, zegt Leon. “Volvo Nieuwenhuijse heeft in de regio vestigingen in onder andere Apeldoorn, Zwolle, Zutphen, Deventer en Meppel en dat is ook de regio waar teams van vv Heino spelen. We hebben veel klanten in de regio en deze manier van sponsoring lijkt ons dan ook een goede win-winsituatie.” 

Volvo Nieuwenhuijse hoopt dat de leiders en trainers veel plezier beleven aan de nieuwe jassen. Vv Heino is blij dat alle leiders de komende jaren weer netjes gekleed op pad kunnen.

Foto (©Vincent Hartman):
Jeroen Nijenhuis, voorzitter van de sponsorcommissie, neemt een nieuwe jas in ontvangst van Leon Leferink van Nieuwenhuijse Zwolle

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.