volle punten voor s v marienheem

Beide teams snakten naar de volle punten in de Vijfde klasse A. De eerste vijftien minuten kwamen de gasten niet veel op de helft van de Mariënhemers. Mariënheem is de voetballende partij en probeert door veel te combineren dichter bij de zestien van Vilsteren te komen.

Vanaf de 20e minuut komt het team van trainer Sander Brinkman voor het eerst echt gevaarlijk voor het doel van v.v. Vilsteren. De verdediging weet de bal op de lijn weg te werken. Twee minuten later krijgt Dylan Reimert de bal voorgezet vanaf rechts door Tom Schutte, maar weet hem wederom niet te verzilveren. Pas in de 32e minuut zorgt een splijtende pass van Jorne Klein Koerkamp ervoor dat Mariënheem het doel weet te treffen. Twan Lorkeers kan vanaf de rechterkant de bal voor het doel van Vilsteren krijgen waar Jesper Vloedgraven eenvoudig de 1-0 intikt.

‘Vlak voor rust krijgen wij nog een dot van een kans om gelijk te maken, maar Stefan Hendriks legt de bal helaas naast het goal in plaats van erin’, aldus trainer Dick Runherd van v.v. Vilsteren.

Runherd geeft aan in de rust zijn team aangesproken te hebben op de punten die verbeterd moesten worden. In de tweede helft krijgt wederom Mariënheem grote kansen, maar vanuit een tegenaanval van Vilsteren weet Wesley Kampman in de 60e minuut de gelijkmaker dan toch binnen te schieten. Tot aan de laatste 5 minuten blijft het spannend in Mariënheem, maar in de 86e minuut weet Randy Bloeme de drie punten voor de thuisploeg binnen te slepen. Runherd: ‘Wij hebben vandaag hard gewerkt, maar de aanvoerder van Mariënheem en beste speler van het veld Randy Bloeme maakte vandaag het verschil. Ze hebben gezien de gehele wedstrijd daarom ook wel verdiend gewonnen moet ik toegeven’. Marïenheem zal volgende week zondagmiddag afreizen naar Langeveen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.