verkoop breiwerk pannenkoekenactie en halloween

In het weekeinde van 7 en 8 november is er veel bedrijvigheid in en rond de kerk van Wesepe.  De handwerkgroep (HVD) houdt op zaterdagmiddag 7 november van 13:30 uur tot 16:00 uur een verkoop in De Beukenoot naast de kerk. Er worden allerlei breispullen verkocht, waarvan de opbrengst bestemd is voor een goed doel. Naast de vertrouwde Noorse sokken voor jong en oud zijn er onder andere sjaals, mutsen, kussens, gebreide knuffels, kerstballen en mooie poncho’s te koop. Dit alles is zeer geschikt voor de komende wintermaanden, als Sinterklaascadeau of als cadeau om te gaan kraamschudden. Koffie met eigengemaakt appelgebak staat dan klaar.

Ook wordt er in De Beukenoot op zaterdag 7 en zondag 8 november een pannenkoekenactie gehouden waarvan de opbrengst bestemd is voor het jeugddiaconaat, dat volgend jaar op werkvakantie gaat. Deze jongeren helpen dan ook actief mee aan deze actie.

Op zaterdag kunnen er al pannenkoeken worden afgehaald in de Beukenoot vanaf 13:30 uur tijdens de verkoop van de handwerkgroep en aansluitend tot 17:30 uur. Op zondag is er na de kerkdienst een verkoop van 11:00 tot 14:00 uur. Voor de prijs hoeft u het niet te laten: een naturel pannenkoek kost één euro en met spek is dat 1,25 euro.

Op zondag 8 november is er later op de dag een Halloweenfeest voor alle kinderen van de basisschool. Kom om 16:30 uur, verkleed als spook of trol, als griezel, draak of heks, naar de Grote Beuk op het Kerkplein. Daar wordt een Gevaarlijke Reuzen Draak beplakt en volgt er een tocht door het dorp met veel kabaal. Terug bij de kerk zijn er voor alle kinderen pannenkoeken. Zo’n twee uur na aanvang is de Gevaarlijke Reuzen Draak verdreven, oftewel in rook op gegaan.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.