veel belangstelling voor open dag go ahead eagles

Daags na de pijnlijke 4-1 nederlaag bij FC Emmen gingen om 12.00 uur de hekken bij Go Ahead Eagles weer open. De fans konden door het hoofdgebouw lopen, de kleedkamers van binnen bekijken en een kijkje nemen in de business lounges. In elke ruimte zaten enkele spelers en stafleden klaar voor handtekeningen en foto’s.

’s Middags organiseerde Valkerij Rijssen een spectaculaire vogelshow in het stadin, waarbij mascotte Harly een grote rol speelde. Ook speelde de A1 van Go Ahead Eagles een thuiswedstrijd in het stadion. De talenten wonnen met 6-2 van ACV en blijven daardoor koploper in de 3e divisie. Na 7 wedstrijden heeft de ploeg met 21 punten de volle buit.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.