van stones tribute tot shakespeare in het hoftheater

The Stones Tribute –  The Early Years
The Stones Tribute neemt het publiek mee terug naar die opwindende beginperiode van The Rolling Stones. De Britse tributeband brengt een energieke show met al hun grote hits uit de jaren zestig. Zanger Benjamin Wattam pakt de hele zaal in met zijn flamboyante optreden en lijkt ook nog eens sprekend op Mick Jagger.

Deze voorstelling vindt plaats op vrijdag 9 oktober om 20:15 uur in het HOFtheater. Er zijn nog enkele staplaatsen vrij. Deze kosten 22,00 euro.

Spijt! (12+) – Naar het boek van Carry Slee (try-out)
Jochem is de hoofdpersoon in het boek ‘Spijt’ van Carry Slee. Jochem wordt dagelijks getreiterd en gepest. Zijn klasgenoot David zou hem wel willen helpen, maar die is zo verliefd op Vera dat hij op een beslissend moment niet in de buurt is. Als Jochem dronken wordt gevoerd op het grote schoolfeest en geen hulp krijgt loopt hij weg, met tragische gevolgen.

Deze voorstelling vindt plaats op zaterdag 10 oktober om 20:15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten 14,00 euro.

Muziekcafé: Marijn Brouwers zingt Charles Aznavour en Frans Halsema
Marijn Brouwers brengt op zondag 11 oktober tijdens het muziekcafé een ode aan Charles Aznavour en Frans Halsema. De wereldberoemde Aznavour is bekend van o.a. ‘For me formidable’, ‘Hier encore’ en ‘She’. Marijn vertaalt deze nummers naar het Nederlands. De liedjes van Frans Halsema, zoals ‘Voor Haar’ en ‘Zondagmiddag Buitenveldert’ passen perfect in deze tijd en verdienen het om weer gezongen te worden.

Deze voorstelling vindt plaats op zondag 11 oktober om 15:00 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten 16,00 euro.

Othello – Shakespeare’s meesterwerk
Othello is een verhaal over wat liefde, verraad en vooroordelen met een mens kunnen doen. In dit meesterwerk zijn Generaal Othello en de jonge rijke Desdemona smoorverliefd en trouwen zij in het geheim. Othello is een outcast en als hij zijn rechterhand Jago passeert bij een officiersbenoeming is het zaad geplant voor een fataal vervolg…

Deze klassieker van Shakespeare wordt bewerkt en geregisseerd door Peter Pluymaekers. Brainpower heeft in deze samenwerking de teksten in een hedendaagse vorm gegoten. De fysieke speelstijl door de pittig multiculturele cast, gecombineerd met zang en gesproken tekst zorgt voor een toegankelijke voorstelling vol adrenaline.

Deze voorstelling vindt plaats op maandag 12 oktober om 12:00 uur en 14:00 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten 15,00 euro en kunnen gekocht worden op staging2.HOFinSalland.nl of bij de theaterkassa (0572-361361).

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFinSalland.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 12:30 uur en vanaf een half uur voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op staging2.HOFinSalland.nl.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.